Tervetuloa

Asusteet

We have more than 50 years of experience
Esittely

Meiltä löydät kaiken tarvittavaan juhlaeleganssiin: eri pukutyyppien kanssa soveltuvat alushameet, avoselkäisiin pukuihin tarvittavat rintaliivit ja -teipit, sukkanauhat, hunnut, pitsipaidat ja -bolerot, koristeelliset laahusnostoneulat, korut, tiarat ja suuren valikoiman hiuskoristeita.

Alusasut

Poirierin geelikiinnitteiset, selättömät Wing Bra -rintaliivit ovat menestys, ja oikeasti toimivat myös kuumalla kelillä. Ne ovat mahtava vaihtoehto avoselkäisen puvun kanssa. Rintateipit puolestaan soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen avoimen pääntien kiinnittämisestä rinnan tukemiseen.

Alushameet

Valikoimassamme on eurooppalaisten Poirierin ja Bianco Eventon eri pukutyyppien kanssa sopivat alushameet vanteilla ja ilman. Autamme sinua aina oikean mallin ja koon kanssa.

Bolerot ja pitsipaidat

Paidoilla ja boleroilla muutat nopeasti ja helposti puvun ulkonäköä tai saat viileneviin iltoihin lämmikettä. Rekistä löydät Noviasin näyttävät, herkänkauniit pitsipaidat ja -bolerot, sekä Suvimorsiamen glamourit helmikirjotut bolerot ja paidat.

Hunnut

Sovitettavana on sekä kotimaisen Suvimorsiamen pehmeästi laskeutuvia huntuja, sekä Bianco Eventon valikoimaa. Kokeilemalla selviää oletko enemmän lyhyen vai pitkän hunnun ystävä!

Kankaat

Ompelimon puolella on runsaasti erilaisia juhlapukuihin soveltuvia pitsejä ja kankaita, sekä erilaisia helmi- ja strassiapplikaatioita. Tilausvalikoimasta vaihtoehtoja löytyy useamman sataa erilaista vaihtoehtoa. Värejä löytyy valkoisen eri sävyistä sateenkaaren lähes koko kirjoon. Jos olet tekemässä itse omaa pukuasi tai kaipaat valmiiseen pukuusi vaikkapa hihat tai sopivan yksityiskohdan, tilausvalikoimastamme löytyy varmasti sinulle sopiva vaihtoehto.

Korut

Koruvalikoimasta löytyy kotimaisia vaihtoehtoja. Valittavanasi on paljon erilaisia hiuskoruja, tiaroita, korvakoruja ja korusetteja Ninkan ja Suvimorsiamen mallistoista.

Muut

Myymme kuitukankaiset pukupussit, jotka hengittävät, eivätkä kellastuta pukua. Pussit ovat pitkiä ja niihin mahtuu muhkeat, pitkätkin laahukset.

Ajanvaraus

Varaa aika sovitukseen