Tervetuloa

Meistä

We have more than 50 years of experience
Esittely

Morsiusateljee Helmen takana on kaksi häämuodin pitkäaikaista ammattilaista, suunnittelijat Aurora Raiskinen ja Suvi Leinonen. Ajatus kotimaisten pukujen liikkeestä kypsyi pitkän ajan kuluessa, kun istuimme säännöllisesti teellä puimassa yrittäjyyttä, hääalan asioita, pukujen rakenteita ja materiaaleja. Suvin muuttaessa ateljeensa Auroran kanssa yhteen, idea muuttui todeksi. Teeholistit tarttuivat helmoista kiinni ja Morsiusateljee Helmi sai muotonsa ja alkunsa varsin rivakasti.

Helmi -nimeen päädyimme siksi, että puvut ovat itsessään jo varsinaisia helmiä. Jokainen edustamamme suunnittelija on rohkea ja osaava ammattilainen, joka ansaitsee näkyä enemmän ja hohtaa ylellisyyttään. Joukossa on myös täysin uniikkeja pukuja, jotka ovatkin meidän varsinaisia ”helmiä”. Näitä pukuja puemme ilolla ja ylpeydellä jokaiselle morsiamelle.

Henkilökunta

Vaihto ja palautusoikeus

Tuotteillamme ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Haluamme kuitenkin, että asiakkaamme tuntevat olevansa varmoja ja tyytyväisiä ostoksiinsa.  Jos asiakas tulee yllättäen raskaaksi ja puku ei sovi enää, voimme varmistaa puvun valmistajalta onnistuisiko siihen tarvittavat (malli)muutokset. Tämä onnistuu useimmiten. Muutostyöt veloitetaan erikseen. Jos tämä ei onnistu, voimme purkaa kaupan, poislukien varausmaksu.Välillä käy myös niin surullisesti, että syystä tai toisesta häät peruuntuvat. Tällöin suosittelemme puvun eteenpäinmyymistä esimerkiksi käytettyjen pukujen liikkeissä; Helsingissä Lovebirds ja Jyväskylässä Wedding Garage, jolloin saat hyvin todennäköisesti omasi takaisin. Mittatilauksena tai puolimittatilauksena tilattuihin pukuihin ei ole mahdollista purkaa kauppaa.

Ajanvaraus

Varaa aika sovitukseen
(Huom! Kesän varauskalenteri on täynnä.
Emme palvele enää uusia asiakkaita.)