Mittatilaus

Joskus oikeaa pukua ei tahdo löytyä etsinnöistä huolimatta. Meiltä voit tilata unelmiesi puvun sinulle suunniteltuna ja mittojesi mukaisena ateljeetyönä. Koulutetut ja tunnetut suunnittelijamme Aurora Raiskinen (Aurora Collection ja Vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija 2016) ja Suvi Leinonen (Carelia Bridal ja  kunniamaininta Vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija -kilpailusta 2017) tarjoavat ammattitaitonsa käyttöösi. Mittatilauspukujen hinnat alkavat 1500 eurosta.

Myös osalta edustamiltamme merkeiltä saa tilattua toivotut muutokset pukuun niin sanottuna puolimittatilauksena ja osasta merkeistä saa myös mix´n´match -periaattella tilattua aivan omannäköisen puvun. Kysy lisää näistä vaihtoehdoista!

Mittatilaus etenee suunnittelutapaamisella. Sinulla voi olla jo selkeä ajatus puvun linjoista tai jokin yksityiskohta. Voit ottaa myös ideakuvia mukaan inspiraatioksi. Suoria kopioita valmiista puvuista emme tee. Aluksi ideoimme yhdessä pukutoiveidesi pohjalta, ja pääset valikoimaan sopivimmat materiaalit, sekä tutustumaan niiden tuntuun ja laskeutuvuuteen ihan sormituntumalla. Valikoitavissa on satoja pitsejä ja kankaita. Saat samalla paremman hahmotuksen siitä, miltä pukusi tuntuu.

Seuraavaksi tapaamme mallin valinnan tiimoilta. Suunnittelija esittelee sinulle useamman vaihtoehdon materiaaliehdotuksineen antamasi budjetin mukaan. Usein oikea puku löytyy jo tässä vaiheessa, mutta ideaa hiotaan tarpeen mukaan, kunnes se on täysin timanttinen. Voit olla varma, että saat unelmiesi puvun. Tällä tapaamisella sinusta otetaan myös mitat.

Mittojen ja valitun mallin perusteella sovitetaan ensin toisesta kankaasta oleva ns. koeversio, jonka avulla varmistetaan kaavojen istuvuus ja oikeat linjat. Tällöin voidaan vielä tehdä isojakin muutoksia leikkauksiin. Sovite tuntuu varsin samalta kuin oikea puku ja saat jo konkreettisemman kuvan puvun tunnusta. Voit itse myös vaikuttaa puvun lopulliseen muotoon.

Tämän jälkeen sovitetaan oikeista materiaaleista valmistettua pukua ja varmistetaan helmojen pituus ja lopulliset yksityiskohdat. Sovituksia on tyypillisesti 1-3, aina tarpeen mukaan. Noutosovituksen yhteydessä käymme yhdessä läpi pukemiseen liittyvät yksityiskohdat ja hääpäivän kulkua. Saat myös mittatilauspuvun mukaan pukupussin.