Tervetuloa

Palvelut

We have more than 50 years of experience
Esittely

Haluamme auttaa sinua löytämään omantyylisesi, täydellisesti istuvan asukokonaisuuden tärkeään päivääsi. Autamme sinua valitsemaan puvun lisäksi parhaat asusteet ja ompelupalvelumme varmistaa täydellisen istuvuuden. Tarjoamme myös laajat tilauskangas- ja pitsivalikoimat itse tekevien saataville.

Hääpukujen sovitus

Toimimme ajanvarauksella. Näin olet seurueesi kanssa aina ainoa asiakas liikkeessä ja saat ompelutaustaisen hääpukuspesialistin avun kokonaan omaan käyttöösi. Sovituksen lisäksi saat neuvoja hääpäivän sujuvaan kulkuun vihkimisestä illan viimeisiin hetkiin.

Sovitus alkaa rauhaisalla ideointihetkellä jossa kartoitamme pukutoiveesi yhdessä. Saat tunnissa sovittaa niin paljon pukuja kuin haluat. Ehdotamme sinulle useita vaihtoehtoja sovitettavaksi huolella rajatusta valikoimastamme. Hääpukuspesialisti avustaa sinua aina pukemisessa, katsoo sinulle parhaan koon, sekä kertoo puvun muokkaamismahdollisuuksista. Sovitus on ilmainen.

Koska liikkeemme on suhteellisen pieni, toivoisimme korkeintaan yhden seuralaista mukaan. Näin varmistamme myös pandemian aikana. että turvavälit pysyvät sopivina. Suosittelemme myös maskin käyttöä sovitustilanteessa. Muut seuralaiset ja makutuomarit saat kätevimmin mukaan sovitukseen videoyhteydellä.

P.S. Perheen pienimmät ovat tervetulleita mukaan ja meillä saa myös tarvittaessa imettää.

Morsius- ja juhlapukujen muutostyöt

Teemme muutostöitä meiltä ostettuihin hää- ja juhlapukuihin. Osalla edustamillamme merkeillä helman pituusmuutokset kuuluvut puvun hintaan. Saat meiltä kokeneiden ompelijoiden ammattitaidon palvelukseesi. Suosittelemme aloittamaan hää- ja juhlapukujen muutostyöt noin kaksi-kolme kuukautta ennen juhlapäivää.

Puvun säilytys

Löytäessäsi unelmiesi puvun, tarjoamme sille maksullisen säilytysmahdollisuuden kunnes tulee sopiva aika sen muutosompeluille tai viimeiselle sovitukselle ennen hääpäivää. Säilytyksestä perimme 20 euron palvelumaksun.

Pitsit ja kankaat

Ompelimon puolella on runsaasti erilaisia juhlapukuihin soveltuvia pitsejä ja kankaita, sekä erilaisia helmi- ja strassiapplikaatioita. Tilausvalikoimasta löytyy useamman sataa erilaista vaihtoehtoa. Värejä löytyy valkoisen eri sävyistä sateenkaaren lähes koko kirjoon. Jos olet tekemässä omaa pukuasi tai kaipaat valmiiseen pukuusi esimerkiksi erityisen yksityiskohdan, tilausvalikoimastamme löytyy varmasti sinulle sopiva vaihtoehto. Henkilökunta auttaa sinua parhaimmin sopivien materiaalien ja laatujen valitsemisessa.

Ajanvaraus

Varaa aika sovitukseen
(Huom! Kesän varauskalenteri on täynnä.
Emme palvele enää uusia asiakkaita.)