Tervetuloa

Palvelut

We have more than 50 years of experience
Esittely

Haluamme auttaa sinua löytämään omantyylisesi, täydellisesti istuvan asukokonaisuuden tärkeään päivääsi. Autamme sinua valitsemaan puvun lisäksi parhaat asusteet ja ompelupalvelumme varmistaa täydellisen istuvuuden. Tarjoamme myös laajat tilauskangas- ja pitsivalikoimat itse tekevien saataville.

Hääpukujen luksussovitus

Toimimme ajanvarauksella. Näin olet seurueesi kanssa aina ainoa asiakas liikkeessä ja saat ompelutaustaisen hääpukuspesialistin avun kokonaan omaan käyttöösi. Sovituksen lisäksi saat neuvoja hääpäivän sujuvaan kulkuun vihkimisestä illan viimeisiin hetkiin.

Sovitus alkaa rauhaisalla ideointihetkellä jossa kartoitamme pukutoiveesi yhdessä. Saat tunnissa sovittaa niin paljon pukuja kuin haluat. Ehdotamme sinulle useita vaihtoehtoja sovitettavaksi huolella rajatusta valikoimastamme. Hääpukuspesialisti avustaa sinua aina pukemisessa, katsoo sinulle parhaan koon, sekä kertoo puvun muokkaamismahdollisuuksista. Sovitus on ilmainen.

Koska liikkeemme on suhteellisen pieni, toivomme korkeintaan kolme seuralaista mukaasi.

P.S. Perheen pienimmät ovat tervetulleita mukaan ja meillä saa myös tarvittaessa imettää.

Mittatilaus

Joskus oikeaa pukua ei tahdo löytyä etsinnöistä huolimatta. Meiltä voit tilata unelmiesi puvun sinulle suunniteltuna ja mittojesi mukaisena ateljeetyönä. Koulutetut ja tunnetut suunnittelijamme Aurora Raiskinen (Aurora Collection ja Vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija 2016) ja Suvi Leinonen (Carelia Bridal ja  kunniamaininta Vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija -kilpailusta 2017) tarjoavat ammattitaitonsa käyttöösi. Mittatilauspukujen hinnat alkavat 1500 eurosta.

Myös osalta edustamiltamme merkeiltä saa tilattua toivotut muutokset pukuun niin sanottuna puolimittatilauksena ja osasta merkeistä saa myös mix´n´match -periaattella tilattua aivan omannäköisen puvun. Kysy lisää näistä vaihtoehdoista!

Morsius- ja juhlapukujen muutostyöt

Lähes kaikki puvut, ovat ne ostettu mistä tahansa, kaipaavat hieman ompelijan kosketusta istuakseen täydellisesti ja jotta helmat laskeutuisivat oikein. Liikkeemme yhteydessä toimii ateljeeompelimo, josta saat kokeneiden ompelijoiden varmaa ammattitaitoa palvelukseesi. Teemme muutostöitä myös muualta ostettuihin pukuihin.

Puvun säilytys

Löytäessäsi unelmiesi puvun, tarjoamme sille maksullisen säilytysmahdollisuuden kunnes tulee sopiva aika sen muutosompeluille tai viimeiselle sovitukselle ennen hääpäivää. Säilytyksestä perimme 20 euron palvelumaksun.

Pitsit ja kankaat

Ompelimon puolella on runsaasti erilaisia juhlapukuihin soveltuvia pitsejä ja kankaita, sekä erilaisia helmi- ja strassiapplikaatioita. Tilausvalikoimasta löytyy useamman sataa erilaista vaihtoehtoa. Värejä löytyy valkoisen eri sävyistä sateenkaaren lähes koko kirjoon. Jos olet tekemässä omaa pukuasi tai kaipaat valmiiseen pukuusi esimerkiksi erityisen yksityiskohdan, tilausvalikoimastamme löytyy varmasti sinulle sopiva vaihtoehto. Henkilökunta auttaa sinua parhaimmin sopivien materiaalien ja laatujen valitsemisessa.

Ajanvaraus

Varaa aika sovitukseen