Tervetuloa

Puvut

We have more than 50 years of experience
Esittely

Tavoitteenamme on tuoda useampia suomalaisia hääpukumallistoja ja yksilöllisiä uniikkipukuja morsianten saataville, helpommin löydettäväksi ja sovitettavaksi. Tuemme suomalaista työtä ja osaamista, sekä tarjoamme ekologisempia vaihtoehtoja morsiamille. Kun puvulla on väliä, meillä jokaisen puvun tuotantotausta on nimiä myöten tiedossa.

Mallistot

Hääpuvun etsiminen tulee olla hyvä, iloinen ja ihana kokemus. Siksi meillä panostetaan asiakaspalveluun, jotta saisit sovituksesta hyvänmielen elämyksen ja löydät samalla unelmiesi puvun. Meillä tehdään töitä suurella sydämellä! Tervetuloa!

Yksittäiset mallipuvut

Olemme valikoineet  myös yksittäiskappaleita eri suunnittelijoilta. Jokainen puku on ainoa laatuaan ja viimeistä piirtoa myöden huippulaatua. Nämä ovat kokoelmamme varsinaisia helmiä! Jos haluat jotain täysin omaa, uniikkia, kannattaa katsoa nämä puvut läpi. Toista samanlaista ei tule vastaan.

Keskimääräinen tilausaika

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem.

Ajanvaraus

Varaa aika sovitukseen